Wie zijn wij?

Taalcentrum Lansingerland verzorgt NT2-taaltrajecten, inburgeringscursussen en Staatsexamentrajecten voor zowel inburgeraars, werkgevers als expats.

Het begint met de taal

Om succesvol mee te kunnen doen in de maatschappij, is het inburgeren of het halen van een staatsexamen een vereiste. Ook verhoogt u uw kans om in Nederland te werken of een opleiding te volgen.

Taalcentrum Lansingerland biedt een breed aanbod aan trajecten voor NT2, inburgering en staatsexamen voor anderstaligen die al langer in Nederland wonen en nieuwkomers met elk mogelijk startniveau: analfabeten, laag tot hoog opgeleiden.

De lessen worden gegeven in kleine groepen van 7 tot 12 cursisten door zeer ervaren NT2-gecertificeerde docenten. Tevens bestaat de mogelijkheid om zonodig individuele cursussen op maat te volgen.

Methode

Taalcentrum Lansingerland werkt met methodes die aansluiten op het niveau van de desbetreffende groep. Naarmate het niveau van een student stijgt, kan er in overleg voor worden gekozen om tussentijds door te stromen naar een op dat moment meer geschikte methode. Zo bent u gegarandeerd van optimale resultaten. 

Taalcentrum Lansingerland biedt:

  • gecertificeerd personeel met jarenlange ervaring in NT2
  • aansluitende trajecten en leermethodes richting het inburgerings- of staatsexamen
  • kleine homogene groepen, een garantie voor veel individuele aandacht
  • frequente evaluaties en rapportage
  • adequate en flexibele toepassing van lesmethodes

Blikopwerk

Taalcentrum Lansingerland is aangesloten bij Stichting Blikopwerk, dit houdt in dat de kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd.

Alle cursussen kunnen derhalve worden gefinancierd met een lening van DUO.

 

Nt2 certificering

Alle cursussen worden uitsluitend verzorgd door zeer ervaren gecertificeerde professionals.